2010

Monarchy Spring/Summer 2010 Runway
Vill ha! Ge mig!



What to do..?

Ibland finns det så mycket man vill göra att man inte vet vad man ska börja med först. Så är det för mig nu! Finns mycket jag kan göra nu men vet inte vilket av det jag ska göra så det slutar med att jag bara sitter här och ugglar istället...

Samma sak är det när det gäller bloggen. Det finns så mycket jag vill skriva om att jag inte vet vart jag ska börja och det slutar såklart med att jag inte skriver nånting alls. Ganska störigt måste jag säga, därför måste jag skärpa till mig. Börjar bli dags för lite bättre planering kanske....ett schema av nåt slag?





Can you say high heels?


Photo: Inez & Vinoodh



Don't trust me

3oh3 med låten Don't trust me
Ehm ja vad ska man säga om denna videon. Killar, vad ni än gör i fortsättningen så behåll kläderna på tack! Cuz' nobody wants to see that! Sen har jag faktiskt aldrig kollat klart på hela videon utan har mest låten på som bakgrundsmusik. Väldigt skön låt som lätt sätter sig i huvudet.



Love Happens

Dagens film: Love Happens med en stor favorit hos mig Jennifer Aniston och Aaron Eckhart.


Who is Snake Eyes?



Inom loppet av en vecka har jag sett filmen G.I Joe: The Rise of Cobra, två gånger på bio. Första gången med vännerna och andra gången ville babysis' titta på den så jag ställde upp.
Och båda gångerna jag tittade på filmen undrade jag vem denne Snake Eyes kunde vara? Hur såg han ut under masken?
Självklart var jag tvungen att kolla upp det. Killen heter Ray Park och han har bland annat spelat Darth Maul i Star Wars och Toad i X-Men.

Inte konstigt att de valde honom att spela rollen som "Snake Eyes", då han är en mästare i kampsport och har hållt på med det i nästan 30 år!

Ray Park





Bilder: movies.yahoo.com, videoeta.com

Good girls go bad

Leighton Meester (Blair) från Gossip Girl är nästa kändis i raden att ge sig på en sångkarriär. Hon håller tydligen på att spela in en skiva också. Ska bli spännande o få höra sen, men tills dess kan ni få lyssna på när hon sjunger några rader i gruppens Cobra Starships låt "Good girls go bad".



RSS 2.0