Paparazzi


Den här låten har jag tyckt om sen jag hörde den förra året och jag hoppades att den skulle komma ut som en singel också and it did. Jag snackar självklart om Lady GaGa's låt Paparazzi. Videon är nu ute och i den kan man se ingen mindre än  Alexander Skarsgård. VIdeon innehåller en massa hångel och även lite svenska =) Nu finns det ingen riktigt bra kvalite på videon ute än men ni kan lyssna på låten så länge om ni klickar här.

Här är två bilder från nya videon...


LIte tråkigt kanske att jag har min bloggadress mitt på bilderna men det finns dom som tar bilderna och har dom på sina bloggar och det gillas inte. Har jag suttit och jobbat med vissa bilder som jag lägger ut, så är det inte så kul när någon annan bara kopierar och använder dom på sina egna bloggar så därför kommer jag att göra såhär i fortsättningen. Min bloggadress kommer att finnas med där jag tycker att den behövs.




Six Pack


Det ska ju föreställa sommar nu...men damn va kallt det är ute. Men det blir nog varmare så småningom och då blir det dags for the beach. Och visst vill man se bra ut när man ska till stranden i en minimal bikini.......MEN........ibland kan det bli för mycket tycker jag. Att ha en fast kropp vill väl många tjejer ha men en tjej som har alldeles för vältränad mage tycker inte jag är så snyggt.

Som t.ex Mel B, visst hon har jättefin kropp men magrutorna tycker jag är lite för mycket.


Bild: All Over Press



Diamond Girl






How it was supposed to be heter låten med Ryan Leslie och låten är helt okej men det jag älskar mest är den första minuten på videon. Lovley. ♥

 



Crazy Day


Igår var en galen dag, därför blev det heller inget bloggande. Skulle ut och äta lunch med en arbetskollega och då skedde en liten olycka.

Blåsigt väder + Stora Parasoll = Problem

Så vi fick åka in till vårdcentralen där hon fick 4 stygn. Och även fast jag klarade mig så var jag rätt skakis efteråt. Det var ingen trevlig upplevelse...men allt slutade bra iaf, tur det.


Så ett litet tips till alla....ska ni ut o äta och det blåser krafigt ute så håll er inne istället =P



Shoes


Jag är på jakt efter snygga högklackade skor! Har kollat runt lite i olika skoaffärer men jag hittar inget jag fastnar för. Har funderat på att kolla lite på internet men jag gillar inte online shopping. Jag vill ju kunna prova innan jag köper nåt....Nåväl, jakten efter skor fortsätter..






Bilder: shoes.about.com, splendicity.com, footcandyshoes.com



Fired Up


Highschool, Cheerleading, Hot girls, Cute guys, Love, Predictable....that about sums it up.
Här kommer trailern till filmen Fired Up. Håll utkik efter skådesspelaren Nicholas D'Agosto, Cutie ;)



What if..



Jag tycker om att läsa mitt horoskop, precis som många andra. Och de horoskop man läser (tidningar, internet) så står det rent allmänt om hur dagen kommer att vara. Mitt stjärntecken är Kräftan och horoskopet man läser gäller alla kräftor och ingen specifik person...men tänk om det skulle vara så att det fanns ett dagligt horoskop för varje person.

Tänk om man varje dag kunde läsa sitt egna personliga horoskop där det står om hur DIN dag kommer att vara. Och tänk sen om man även fick mer detaljerad information. Typ som att "Du kommer att träffa en söt kille vid namn Markus idag på eftermiddagen". Och självklart skulle allt stämma också =P

Sen är ju frågan om man verkligen vill veta allt det där som kommer att hända. Det tar ju bort lite av spänningen, att få veta sin dag i förväg...


Nej, horoskopet är nog bra så som det redan är, även fast det ibland kan stå så självklara saker som "Idag kan du komma att uppleva din tillvaro lite stressig..."






Bild: tseday.files.wordpress.com

Knock you down..



Nu kommer ännu en låt med Keri Hilson & Ne-Yo, men nu är Kanye West
med i ett hörn också =) Mycket bra låt enligt mig.
Blir bättre ju fler gånger man hör den också.








The hardest part about...



The hardest part about moving forward is not looking back...


Took a shot with the bad boy from the block
Picked my love right from the start
Mr. Wrong he plays his part
Back to the beginning now round 2, trying my luck with something new
We danced until we said I do
My luck is bad
No more us two, no me and you..





Enjoy life...This is not a dress rehearsal


I söndags natt var det dags för Movie Awards. Jag kunde tyvärr inte se den men jag tittade på lite bilder igår. Jag gillar bland annat att se alla fina klänningar...

Nu var det ingen klänning som jag tyckte var "wow" (inte någon av de bilder som jag har tittat på iaf) men det var en del fina som t.ex dom här..




Sen fanns det en del inte så fina....som de här...




1. Anna Faris - Vad har hon på sig? Det ser ut som en sopsäck!
2. Rumer Willis. Ja, vad ska man säga? Not pretty...
3. Kristen Stewart. Jag gillar henne och hon är väldigt söt men hur tänkte hon här?
4. Vanligtvis brukar männen ha sina svarta kostymer och det händer inte så mycket när det gäller dom men sen har vi Sacha Baron Cohen som kommer och rör om lite. Han kom som karaktären "Bruno", som är en av många karaktärer som han spelar. Nu är det ju Sacha vi snackar om här så ingenting med honom förvånar mig och även fast det här är riktigt fult så är det väl ändå bättre än "Borat-dräkten"..




Bilder: yahoo.com



RSS 2.0