Ohhhhhhhhh, you got me hatin' on the club

Dagens låt: Rihanna - Hatin' On The Club (ft. The Dream)



Sleepy

Snart dags o sova. Imorgon blir det jobb hela dagen och efter jobbet blir det träning med instruktör, personlig tränare eller kalla det vad ni vill. Hur som helst, om jag överlever träningen så uppdaterar jag efteråt.
Förresten så är det jättekul med alla kommentarerna så fortsätt gärna så =)

Nattinatt ♥


Law Abiding Citizen

Revenge is sweet brukar man ju säga men i det här fallet är det bara creepy!! Jag gillar Gerard Butler väldigt mycket men he freaks me out i den här filmen. Tänk vad människan kan vara kapabel till när han/hon har förlorat allt...
Filmen kommer ut i mitten av Oktober i USA. I Sverige kommer den nog ut nån gång nästa år.....så ja vi får helt enkelt vänta....som vanligt.






What a strange power there is in clothing

A Closet full of Clothes but Nothing to wear. Visst känner många igen sig?

Hur kan det vara möjligt att kvinnor oftast älskar allt de köper men ändå hatar de 2/3 av allt som finns i deras garderober? Hur kommer det sig att man, vid speciella tillfällen, spenderar timmar framför garderoben (eller de som har tur, inne i deras walking closet) och ändå kan man inte hitta något vettigt att ha på sig?! Hatar när det blir så!
Därför ska man, i god tid, tänka ut vad man vill ha på sig och se till att ha allt det innan det blir dags att ge sig iväg. Och det, mina vänner, var precis det jag gjorde. Det blir en weekend i Stockholm med goda vänner till helgen och till utgången hade jag planerat och köpt fin fina grejer som jag tänkte ha på mig. Allt som saknades var en Kavaj, ni vet en sån som är lite längre och där man kavlar upp ärmarna?

Just en sån hittade jag när jag var ute på stan i lördags! Yes den var riktigt snygg och kostade såklart lite också. Smart och ekonomisk som jag kan vara ibland, tänkte jag att jag kunde vänta med att köpa den tills jag fått min lön (Tisdag). Så jag gick hem tomhänt.

Det var väl inget mer med det förutom att jag igårkväll efter att jag hade lagt mig kom att tänka på att det kanske ändå var smart att köpa den så fort som möjligt innan den försvinner. Så idag efter jobbet skulle jag gå o köpa den och jag hade sett fram emot det heeela dagen!

MEN såklart hade någon annan hunnit före och det enda som fanns var bara stora storlekar kvar! Kan säga att jag blev lite upprörd och kanske inte så lite heller. Den kavajen var liksom allt som saknades....det var pricken över i:et .....

.....så här sitter jag nu utan min prick och hela outfiten är förstörd. Så nu har jag tre dagar på mig att tänka ut något tills jag åker på fredag men eftersom jag kommer ha fullt upp tills dess så känns det rätt omöjligt att fixa det.


Foto: Mario Sorrenti (Vogue Paris)

Fa Kin Su Pa (=Great)


Jag skulle ju lära er lite kinesika var det tänkt så här kommer det nu. Ni måste läsa det HÖGT.....alltså inte sitta där och läsa tyst för dig själv!




Exempel

Engelska Kinesiska
Our meeting is scheduled for next week                    Wai Yu Kum Nao (Why you come now)



Yeah it's a bit nerdy men det var ganska kul ändå =P Have fun!

Fire in the hole


Dagens låt får bli den jag lyssnar på i skrivande stund, Fire in the hole med Tonight is Goodbye.


Tonight is goodbye


Snart är det läggdags, precis som många andra så ska jag upp tidigt imorgon och jobba! Så jag uppdaterar bloggen efter jobbet. Och håll utkik då för jag ska lära er kinesiska! That's right, så kika in imorgon på eftermiddagen om ni är intresserade! Nu ska jag titta på nån serie/film.

En god natt till alla! ♥

Time to get Dirty again


Precis som många andra så älskar jag Dirty Dancing! Vet inte hur många gånger jag har sett den nu, det är en av mina absoluta favoritfilmer! Och vet ni vad?! De kanske ska göra en remake!!!! Det har inte bekräftats än så det gäller att vänta och se. Det har pratats lite om vilka som kan tänkas spela rollerna. Ska inte säga så mycket än tills jag vet säkert hur det blir. Jag hoppas att det blir av, vet dock inte om det kommer bli lika bra som orginalet men tycker ändå att hade varit kul att se hur den nya filmen hade sett ut. Om det blir en film så kommer den antagligen ut år 2011.
Vad tycker ni, ska de göra en remake eller inte?



Bilder: virginmedia.com, myspace.com, theinsider.com

Shemale


Ingen har väl missat att friidrotts VM pågår i Berlin nu. Själv är jag inte ett jätte stort fan men visst händer det att jag sitter o kollar ibland. Så när jag läste om guldvinnaren Caster Semenya i tidningen, på väg till jobbet, började jag fundera på om jag inte skulle ta och kolla på friidrotts-VM lite oftare. För nu är det massa snack där Semenyas konkurrenter påstår att Caster Semenya skulle vara en man.  Själv såg jag inte 800-metersfinalen men nu önskar jag att jag hade gjort det, bara för att kunna ta en bättre titt på denna 18-åriga tjej som påstås vara en man. Så om det bara handlar om ren avundsjuka eller om hon verkligen är en man visar väl sig inom en snar framtid.



Okej, på just den här bilden så kan man ju inte direkt säga att hon ser kvinnlig ut. Själv tycker jag att folk ska lämna henne ifred tills alla tester är klara och man verkligen vet sanningen. Vill ni läsa mer om det, kan ni göra det här.

Wake up Call


Och på tal om Hayden så ska jag väl inte glömma att nämna att hon, precis som många andra i Hollywood, har försökt sig på en sångkarriär. Resultatet får ni här nedan. Påminner  inte låten lite om Stars are blind med Paris?




I Love You Beth Cooper


Ännu en highschool film är gjord. Denna gången heter den I love you beth cooper. Och ja, jag vill se den. I huvudrollen ser vi ingen mindre än Hayden Panettiere.



You're my exception.


Var inne på Annikas blogg igår och läste att hon hade sett filmen He's just not that into you. Har velat se den ett bra tag men det har aldrig blivit av men igår så tog jag tag i det. Jag vispade upp lite chokladpudding, satte mig ner och tittade på filmen. ♥





SPOILER!!

Läs inte detta om du inte har sett filmen och tänker se den!

Min favoritdel på filmen var när Beth hittar förlovningsringen i Neils byxor och när han sen friar till henne...naaw...sweet! ♥

All About Steve

Vill se nya filmen med Sandra Bullock och Bradley Cooper. Den kommer ut i USA i början av september så vi får väl se när den kommer till Sverige, lär nog dröja ett tag till.



..........WHY?!........


Varför ser allt bra ut i bloggen på min dator men inte på andra datorer?!......Nu måste jag ändra teckensnitt och storlek på text.......vill inte! Hatar när sånt här händer, nu måste jag göra allt fulare för att det ska se bra ut på andra datorer.....why does the word ironic come to mind right about now..?


reTOUCH MY BODY


Visst brukar det retuscheras en del i tidningar men ibland kan det gå till överdrift. Vi har sett Madonna i tidigare Louis Vuitton kampanjer och då har hon sett någorlunda mänsklig ut men i den senaste kampanjen känner man knappt igen henne. Bilderna är fina men borde det inte finnas en gräns för hur mycket man bör retuschera?


Vill Ha. Ge mig!



Knowing


- "Hey, I know you. I mean I don't know you, know you, but I know you. You know?"

My love's a revolver. My sex is a killer.


En låt som piggar upp mig anytime! Det är dock inte Madonna som sjunger. Vet inte varför det står överallt att det är Madonna men det stämmer icke. Jag läste någonstans att det är en tjej vid namn Shawna men vet inte säkert om det stämmer. Hur som helst så är låten mucho bra!





Falling slowly

Sakta men säkert börjar hösten närma sig och jag längtar. Jag gillar sommaren och värmen som kommer med den (nåja, ibland iaf) men hösten är ändå för härlig. Tänk er mysiga kvällar med regn och fina färger utanför och man sitter inne med en varm dryck och läser, ser på nån bra film, myser.....whatever. Men mest längtar jag efter alla nya kläder och skor som man inhandlar vid varje ny årstid. Inte för att man behöver mer kläder utan det är känslan man får när man köper nya plagg som gör det extra roligt. Någonting som är nytt, där man inte kan låta bli att bara känna lyx! Nya koftor, kavajer, stövlar och mycket mer finns med på min lista...






So you think you can dance......Hell Yeah!


Lite mera So you think you can dance. Den dansen som Jeanine och Jason dansade var absolut bland det bästa jag har sett! Så passionerad, intensiv och helt underbar! För att inte snacka om den underbara helt otroliga koreografin av Travis Wall, som själv har tävlat i programmet under säsong 2. Bättre än så här kan det fan inte bli. ♥


Titta och njut!




Söt som socker


Sitter och kollar på So you think you can dance och kände mig bara tvungen
att skriva om hur otroligt söt och gullig Evan är!



Bild: tvguide.com



I’m in love with you....But I cant be with you


Dagens absolut skönaste låt kommer från Lil Wayne med låten Hot Revolver.



(Klicka på bilden för att lyssna på låten)


Top Design


Jag kollade på finalen av Top Design igår. Preston, som var min favorit från början, vann inte. Det gjorde Nathan. Visst han kunde designa fina rum men ibland misslyckades han totalt, det gjorde inte Preston utan han var bra under hela tävlingen och dessutom var hans sista "projekt" mycket snyggare och därför borde han ha vunnit. Men han kom till final iallafall och det var ju bra gjort =)




Förra säsongen var det Matt som var min favorit och han vann! Inte konstigt då han hade väldigt bra smak och designade otroligt snygga rum. Om jag hade varit rik och köpt ett stort hus hade jag antagligen anlitat honom som inredare.
Bilder: runwaytoretail.blogspot.com, poptower.com, tvguide.com


RSS 2.0